Abonnementsartikel

Lærer Troels Smith fra Rødding Friskole mellem Kolding og Ribe blev vinder af lodtrækningen blandt modtagere af Fritidsmarkedets nyhedsbrev, Fritidsnyt.

Hans beskæftigelse er redaktionen bekendt, fordi vi blev nødt til at søge efter ham på Internettet, da han ikke umiddelbart besvarede mail-henvendelsen med den glade besked om, at præmien var hans.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En saltspreder fra Trolla er ikke desto mindre på vej til Troels Smiths villagård, hvor der tidligere blev drevet landbrug. Og vinderen er ikke i tvivl om, at han kan bruge maskinen.

- Det kan jeg sagtens, forsikrer han.

Også næste vinder af Fritidsmarkedets lodtrækning får en saltspreder.

Du kan ikke gemme dig

Det vil dog ikke være en saltspreder fra Trolla, men fra Primus Danmark, der er klar med en saltspreder med plads til 30 kg salt eller 25 liter frø.

Og som det netop er blevet bevist, er det ikke så ligetil at gemme sig fra den velfortjente præmie fra Fritidsmarkedet. Derfor kan man lige så godt tjekke sin mail for at se, om ikke der er kommet en lille hilsen fra redaktionen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Er den der ikke, må man nøjes med at læse nyhedsbrevet, Fritidsnyt, der opdaterer læserne om det sidste nye inden for Fritidsmarkedets verden.

Er du endnu ikke tilmeldt Fritidsnyt, kan du gøre det ved at klikke her.