Abonnementsartikel

I går tirsdag blev det en realitet, at Maskincenter Sjælland har valgt at nedtone salg og service af have- og parkmaskiner til fordel for landbrugsmaskiner. MF maskinservice i Næstved har overtaget kunderne fra den fravalgte sektor, og her er de meget begejstrede for udviklingen.

- Vi har indgået en gunstig aftale om at overtage de mange kunder, som gennem tiden har fået serviceret og repareret deres have- og parkmaskiner hos Maskincenter Sjælland. Vi lover naturligvis, at vi kan leve op til disse og mange andre kunders krav og behov, forklarer direktør og indehaver af MF maskinservice, Martin Foli.

Artiklen fortsætter efter annoncen

MF maskinservice har mere end 20 års erfaring indenfor maskin- og truckbranchen og er specialiseret i maskiner til have og park. Indehaveren, Martin Foli, har indtil nu serviceret kunder på store dele af Sjælland fra sine mobile værksteder, men nu skal der for alvor oprustes.

Udsigten til en stor potentiel kundeskare indenfor alle grene af have- og park-sektoren, har fået virksomheden til at leje sig ind i en tidligere bilsynsvirksomhed, som i disse dage er ved at blive omdannet til et serviceværksted for private og professionelle brugere af have- og parkmaskiner.

Den første servicetekniker er allerede ansat, i form af Mogens Jensen, som kommer fra en stilling som værkfører på det nu tidligere Have & Park-værksted hos Maskincenter Sjælland.