Abonnementsartikel

Blot ved at klikke ind på www.vindentrailer.dk kan man deltage i konkurrencen om at vinde en Ifor Williams HB506 Premium hestetrailer med plads til to heste.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og den mulighed er der mange, der har benyttet sig af. Alene Fritidsmarkedet kan notere sig for flere end 2.000 tilmeldinger til konkurrencen, hvor vinderen vil blive udtrukket ved messen Hest & Rytter.

De tre øvrige sponsorer af hestetraileren er Dansk Varmblod, Eqsana og Ifor Williams.

Hest & Rytter afholdes i dagene 6. - 9. marts 2014 i Messecenter Herning parallelt med Dansk Varmblods hingstekåring.

Messekatalog kommer ud til flere

I 2013 var der ikke færre end 247 udstillere og 53.000 gæster. Men der er plads til mange flere, og derfor har Dansk Varmblod, MCH og Fritidsmarkedet aftalt, at messekataloget skal ud til betydeligt flere mennesker i 2014 end nogen sinde tidligere.

Salgschef Kenneth Nygaard fra Fagbladsgruppen i Herning, der udgiver Fritidsmarkedet, siger i den forbindelse:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi sender kataloget ud med Fritidsmarkedet inden messen. Så kommer det ud til 92.000 husstande på landet, hvoraf rigtig mange jo er hesteinteresserede.

- Kataloget vil indeholde en række relevante og interessante redaktionelle artikler foruden annoncerne og de praktiske oplysninger, tilføjer Kenneth Nygaard.

Mere udstyr til vinderen

Den heldige vinder af hestetraileren får også en frontrampe, et trådløst kamera, mobilt sadelskab og meget andet udstyr med, ligesom præmietraileren afleveres indregistreret og godkendt til hestetransport.

Du kan stadig nå at være med i konkurrencen ved at gå ind på hjemmesiden www.vindentrailer.dk og udfylde deltagerkuponen. Så vil du med mellemrum modtage nyhedsbreve fra de fire konkurrence-arrangører og samtidig deltage i konkurrencen om hestetraileren.

Vinderen offentliggøres på hjemmesiden og i Fritidsmarkedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Energi og Miljø

I næste nummer af Fritidsmarkedet, der udkommer den 22. januar 2014, handler FOKUS om energi og miljø.

Her kan du blandt andet læse om nye træpillefyr, der opfylder de seneste krav til virkningsgrad og brandsikring.

Et genanvendeligt hus i skoven præsenteres i HUS, mens HAVE kommer med et bud på den bæredygtige have med genbrugsting som dekorative elementer.

 MASKINER byder på artikler om nye hjullæssere og snefræsere.

Derudover vil der som sædvanlig være læsestof af særlig interesse for de mange, der har fundet glæden ved at bo på landet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

God læselyst og godt nytår til læsere og annoncører ønskes af redaktion og salgsteam på Fritidsmarkedet.