Abonnementsartikel

Det bliver en kendt skikkelse, der skal sætte tænding til Veterantraktorudstillingen 2014 i Vesthimmerland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er nemlig ingen ringere end den tidligere udviklingsminister Christian Friis Bach (R), der har startnøglen til arrangementet, der løber af stablen den 25. og 26. januar i Messecenter Vesthimmerland..

Ifølge Messecenter Vesthimmerland er Christian Friis Bach selv den stolte ejer af to ældre traktorer, en Massey Ferguson og en Ford 4000.

Direktør for Messecenter Vesthimmerland, Nicolaj Holm, glæder sig over at Christian Friis Bach vil åbne udstillingen og tilføjer:

- Sammen med MTKJ Himmerland glæder vi os selvfølgelig til Veterantraktorudstillingen. Årets tema bliver plove gennem tiderne, og samtidig skal vi markere 50 års-jubilæet for Massey Ferguson 100-serien og Ford 100-serien.

60-året for Danhorse vil samtidig blive markeret ved udstillingen, der holder åbent fra 10-16 begge dage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Arrangørerne forventer, at 3.000 besøgende vil lægge vejen forbi Aars, hvor Messecenter Vesthimmerland ligger.

Designer u-landstrillebør

Christian Friis Bach har en baggrund som agronom og er efter sin afsked med ministerposten blevet landbrugsordfører for De Radikale.

Han har også designet en u-landstrillebør, World Barrow, og er også kendt for sit engagement i at få Max Havelaar-konceptet til Danmark. Et koncept, der står for en international certificering og et garantimærke for bæredygtig og etisk handel.

Du kan se trillebøren her .