Abonnementsartikel

Fra første januar 2014 har Kiesel Scandinavia A/S overtaget importen af de sydtyske røde minilæssere af mærket Fuchs.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Minilæsserne henvender sig specielt til de mindre landbrug, da minilæsserprogrammet går op til fire ton, fortæller direktør i Kiesel Scandinavia, Henrik Hansen.

Minilæsseren henvender sig til landbruget ved blandt andet at have motorhjelme der er lavet af metal og ikke af glasfiber som mange af konkurrenterne.

- Det betyder, at motorhjelmen kan holde til lidt flere knubs end normalt, og det kan være nyttigt på steder, hvor pladsen er trang, påpeger Henrik Hansen.

30 år i branchen

Fuchs kommer fra Sydtyskland nær München, hvor virksomheden er familieejet og har været med i branchen i 30 år.

- Fuchs produktprogram strækker sig over flere modeller med totalvægte op til fire ton, fortæller Henrik Hansen. Minilæsserne kan udstyres med kabiner og styrtbøjler som ekstraudstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De røde Fuchs minilæssere vil blive synlige i hele landet i løbet af 2014.

- Jeg vil tage maskinerne med på landets landskuer og møde landmændene for at vise de nye minilæssere frem, fortæller Henrik Hansen

Service i hele landet

Kiesel Scandinavia A/S arbejder overvejende med produkter til industrien og entreprenører i form af Terex kraner, Hammel og Peterson sorteranlæg, OliQuick redskaber og meget andet.

- Det er nyt for os at komme ind på landbrugsmarkedet, men ekspertisen er i højsædet i firmaet, da jeg har syv servicevogne, der kører over hele landet. Mine serviceteknikere har stor erfaring i at arbejde med hydraulik fra de mange kraner, vi også servicerer, fortæller Henrik Hansen.

Virksomheden har afdelinger i Kolding og Ringsted og er på den måde centralt placeret i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg arbejder i øjeblikket på at få nogle få forhandlere etableret, forklarer Henrik Hansen og gør opmærksom en vigtig ting.

- Jeg vil hellere have nogle få, men fokuserede forhandlere, i stedet for mange forhandlere og ingen fokus på produkterne, slår Henrik Hansen fast.