Abonnementsartikel

Med en forrentning på syv til 10 procent er solceller stadig en attraktiv investering for de fleste, og anlægget er tjent hjem i løbet af 10 til 12 år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det mener energiselskabet OK, der udstiller på Nutrifair i Fredericia den 22. og 23. januar.

Her vil repræsentanter fra OK fortælle netop om solceller og hvilke fordele. der er i at investere i solceller - trods lovændringen sidste sommer.

- Vi kan rådgive de besøgende på vores stand om, hvordan de kan dimensionere solcelleanlægget ud fra deres forbrugsmønster, så de selv kan bruge al den strøm, anlægget producerer, og dermed optimere deres investering, fortæller Flemming Mæhlisen, projektsalgschef i OK, og fortsætter:

- OK har efterhånden flere års erfaring i salg af solceller, både til erhvervsmarkedet og til private, og det er en klar fordel, når vi får nye større eller mindre projekter ind.

Han tilføjer, at OK har en produktionsgaranti på anlæggene på 25 år, men pointerer, at anlægget kan forventes at holde i 30 år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover solceller kan OK's repræsentanter, som deltager på årets Nutrifair, også fortælle om blandt andet smøreolie, el og medejerskab i OK.