Abonnementsartikel

I dag går starten på Dansk Limousine Forenings online-auktion over limousinetyre, der har gennemført individafprøvning med særlig godt resultat.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Fra Danske Limousineforening forlyder det, at alle interesserede har mulighed for at afprøve budteknikken på online-auktionen ved at byde på oplistede "testdyr". Men fra i dag klokken 15 er de fem aktuelle limousinetyre for alvor til salg, og købere kan afgive bindende bud.

Fremover skal alle limousinetyre, som på baggrund af individafprøvning godkendes til at blive brugt som foldtyre, sælges online.

Købere skal derfor indstille sig på, at netop kategorien unge individafprøvede limousinetyre for fremtiden ikke længere skal handles pr. håndslag, men derimod via internettet.

Byde hjemmefra

Online auktioner betyder, at køberne kan sidde i ro og mag hjemme og byde på dyrene ud fra stamtavler, afprøvningsresultater og tilhørende beskrivelser.

De salgsklare limousinetyre kan naturligvis også ses i virkeligheden inden afgivelse af bud. De aktuelle tyre vil stå fint bundet op ved siden af hinanden i forbindelse med det forestående åbenthus på Aalestrup Avlsstation, lørdag den 25. januar 2014 klokken 10-14.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Repræsentanter fra Dansk Limousine Forenings avlsudvalg vil være til stede på åbent hus dagen, hvor de vil hjælpe med at oprette interesserede købere som bydere, hjælpe med at afgive bud og svare på alle relevante spørgsmål.

Hvordan afgivelsen af bud rent praktisk foregår, fremgår af Dansk Limousine Forenings hjemmeside www.dansklimousine.dk , hvor også handelsbetingelserne i øvrigt findes.

Foreningens medlemmer skal byde via deres medlemslogin. Ikke-medlemmer skal byde via et særskilt login, som skal oprettes via hjemmesiden.