Abonnementsartikel

Høj faglighed og et godt netværk har givet Kjærgaard Anlægsgartner konstant vækst gennem de seneste otte år, selv om det slet ikke har været målet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi arbejder med anlæg og vedligeholdelse primært for private og for boligselskaber. Jeg har fagligt uddannede folk og lærlinge, og jeg har en greenkeeper ansat til at stå for pleje og vedligehold, fordi han har rigtigt godt styr på valg af græssorter og på pleje af forskellige typer græs, fortæller Marco Kjærgaard, der netop har købt endnu en John Deere traktor hos Havdrup Maskinforretning, hvor han har købt maskiner, siden han etablerede sig som 21-årig.

- Min idé med virksomheden er at være den personlige gartner for en god lokal kundekreds med Hørsholm som omdrejningspunkt. Jeg har etableret et samarbejde med en lokal planteskole og med en havearkitekt, og det har givet en del kunder. Resten kommer gennem mund til mund udbredelse og fordi folk ser vores biler i området, siger Marco Kjærgaard.

- Vi har den holdning, at vores opgave ikke er løst, før arbejdet er fuldstændig færdigt. Det er den holdning til kvalitet og service, der ligger bag vores vækst, og det er også den holdning, jeg forventer af en leverandør, og det opnår jeg hos Havdrup Maskinforretning.

Kjærgaard Anlægsgartner kører kun John Deere, og den nye John Deere 1026R kan bruges til mange formål og udnyttes fuldt ud. I første omgang skal den bruges i vinterarbejdet med kost og saltspreder, men firmaet har også købt fræser og stennedlægningsfræser til den, så den er klar til anlæg af græsplæner til foråret.