Abonnementsartikel

HCP, der importerer en række professionelle have/park-maskiner, har for nylig indgået en aftale med JMJ Brørup ApS om salg og service af Park Pro-produkter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Park Pro-maskinerne kommer fra Iseki, Vitra, Ventrac og Club Car, og Morten Kristensen, der er den ene af indehaverne af JMJ Brørup betragter aftalen som en blåstempling af smede- og maskinforretningen.

- Vi er meget glade for aftalen, for disse maskiner passer fint ind i vores forretning, hvor vi har renoveret og handlet med have/park-maskiner i mange år, siger Morten Kristensen.

Han ejer den sydjyske smede- og maskinforretning sammen med sin bror Jakob Kristensen, og virksomheden har siden stiftelsesåret 2009 også arbejdet med reparation og service af tungere landbrugsmaskiner.

Der er stor erfaring med maskiner af alle slags, ikke mindst i kraft af, at brødrene Kristensens far, Jens, også arbejder i firmaet.

- Han har været landbrugsmaskinmekaniker i 25 år, og han var medejer af JV Maskiner indtil 2009, hvor han afhændede sin andel, siger Morten Kristensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En anden erfaren herre, som arbejder på deltid i JMJ Brørup, er Peder Østerberg.

Kunder over hele landet

Morten Kristensen oplyser, at kundekredsen til de nye maskiner skal findes i Syd- og Sønderjylland, mens de brugte maskiner sælges over hele landet..

Firmaet skal nu i gang med at markedsføre de nye produkter, og Morten Kristensen glæder sig til at udbrede kendskabet til maskinerne:

- Udover at kontakte vores kunder, vil vi også udstille på messer, uddyber han.

De nye maskiner kan blandt andet ses på Hus- og Havemessen på Gram Slot, der afholdes den 24.-25. maj 2014.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinerne fra HCP er blandt andre japanske Iseki. Dette firma har siden 1926 udviklet og fremstillet kompakttraktorer og græsklippere.

Desuden er danskproducerede redskabsbærere fra Vitra udstillet.

Den amerikanske redskabsbærer Ventrac er en pålidelig og effektiv basismaskine med utallige redskabsmuligheder.

Også fra USA kommer Club Car, der er verdens førende producent af golfbiler og terrænkøretøjer. Der er produceret over 2.000.000 eksemplarer den amerikanske storproducent.

JMJ Brørup fik i 2013 importen af de tyske ballestablere Quadro Pac V, der spændes efter storballepressere, og Morten Kristensen oplyser i den forbindelse, at den første allerede er ude at køre hos en kunde,