Abonnementsartikel

En ny ridebaneplaner i flere forskellige størrelsen er nu klar til salg, og det er Avant Danmark, der står for produktionen af den.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Den nye ridebaneplaner har et mere let design, er billigere og kan anvendes til både professionelt og hobbybrug, fortæller Martin Jensen, som driver Avant Danmarks showroom i Låsby.

Uanset type kan en tromle monteres for et ekstra beløb, hvilket kan være en god investering, når jorden - efter at være blevet revet op - skal lægges fint på banen igen.

- Ridebaneplanerens harve kan desuden hæves til transportstilling, så det er nemt at køre med redskabet, som passer til alle Avants minilæssere, forklarer Martin Jensen.

Bestod eksamen

På det private stutteri og rideetablissement Syvhøjegård i Sorring ved Aarhus er ridebaneplaneren blevet testet i tre måneder, og ejer Niels Osterland er godt tilfreds med redskabet.

- Den fungerer rigtig godt indenfor, og den er nem at montere på vores Avant 420'er. Vi glæder os til, at frosten er væk fra jorden, så vi også kan afprøve ridebaneplanerens evner på vores udendørs ridebaner, men uanset hvad, så virker den bedre på indendørsbanerne end vores tidligere planer, som var en ombygget harve, fortæller Niels Osterland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ridebaneplaneren findes i størrelserne 150 centimeter, 175 centimeter,200 centimeter, 220 centimeter og 250 centimeter.