Abonnementsartikel

- Har jeg vundet en motorsav? Det er jo fantastisk, udbryder Jytte Lüdiksen Kristiansen, da det går op for hende, at hendes billede er blevet valgt som vinder i denne omgang af Fritidsmarkedets fotokonkurrence "Vejr".

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hendes mands motorsav gik i stykker for nogle dage siden, så ægteparret har undersøgt, hvad det vil koste at få den repareret.   

- Det kunne slet ikke betale sig, så vi er rigtig glade for præmien, fortæller Jytte Lüdiksen Kristiansen.

Sammen med sin mand, Flemming Lüdiksen, har hun et hobbylandbrug ved Holstebro med høns og kaniner, og her kan man ikke undvære en motorsav.

Det er første gang, Jytte Lüdiksen Kristiansen har indsendt et foto til læserkonkurrencen, idet ægteparret først for nylig er blevet modtagere af Fritidsmarkedet.

Hendes nye motorsav er en japansk ECHO CS420ES med 40 kubikcentimeter motor, automatisk kædesmøring og letstart system. Motorsaven har en værdi på 3.395 kroner og er sponsoreret af Ariens Danmark ApS.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mange billeder

Der var mange gode billeder at vælge imellem i dette tema, og vi på Fritidsmarkedet sætter stor pris på, at så mange læsere har indsendt billeder.

Det var svært at udpege et vinderfoto, og vi bringer derfor nogle af de billeder, vi syntes skulle have rosende omtale.

Næste tema: Vand

Vi modtager ofte billeder med smukke vand-motiver, og derfor skal den næste foto-konkurrences tema netop være vand.

Præmien vil være en lygtebro på 33 centimeter med 24 x 1 watt LED-pærer med et gennemsigtigt eller orangefarvet cover efter eget valg.

Lygtebroen har aluminiumstop, to magnetfødder plus stik til cigarettænder. Det kompakte design betyder, at lygtebroen eksempelvis kan ligge i et 14" hjul.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lygtebroen, der har en værdi på 868,75 kroner incl. moms er sponsoreret af Primus Danmark

Indsend billeder

For at være med i konkurrencen kan du klikke her.

Her uploader du dit billede - eller flere, dog maksimalt tre. Skriv oplysningerne i formularen - også gerne årstal på billedet, men det er kun billedteksten, der kommer med i galleriet på hjemmesiden. De øvrige oplysninger vil vi gerne have for at kunne kontakte vinderen.