Abonnementsartikel

Mange har sikkert prøvet at tabe en smartphone ud af lommen og dermed blevet tusindvis af kroner fattigere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men med smartphones fra kinesiske RugGear er problemet løst, idet RugGears telefoner både kan tåle fald, vand, støv - og nogle modellers vedkommende, at hjulet fra en to-tons bil kører over dem.

Ifølge importøren, Animal Tech i Horsens, har man tre primære målgrupper for sine produkter.

Den ene er håndværkere, ingeniører, landbrug og industrien, der har brug for professionelle mobiltelefoner og tablets på arbejdspladsen, på byggepladser, på sygehuse og  i fabrikker.

Den anden målgruppe er den hastigt voksende skare af mennesker, der elsker friluftslivet og aktivt udøver sport som for eksempel ridning, løb, motocross og cykelcross.

Den tredje målgruppe er den offentlige sektor og service-industrien. Eksempler på oplagte RugGear brugere kunne her være hospitaler, rengøringsselskaber og tekniske forvaltninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

International standard

Ifølge den danske importør er RugGear det eneste mærke på markedet med en hel serie af ekstremt barske telefoner og tablets, der lever op til internationale standarder for hårdførhed.

Det gælder f.eks. IP-68 specifikationerne for støv og vand. Andre af RugGears telefoner klarer de skrappe ATEX-regler for brug i områder med eksplosionsfare eller sågar militære krav (MIL-STD-8100).

På det danske marked findes der nu tre udgaver af RugGears mobiltelefoner: Fire ATEX-godkendte telefoner og tre Android-baserede smartphones med skærme på 3,2", 4,3" og 5,3". Desuden er RugPad ? markedets mest robuste Android tablet med 7" højopløselig skærm på vej til Danmark.

Næsten alle RugGear telefoner kommer med praktisk dual-SIM. Det vil sige, at man kan have to SIM-kort og dermed to telefonnumre i samme telefon, hvor det ene eksempelvis er til arbejde, mens det er til privat brug. Desuden leverer RugGear et bredt udvalg af tilbehør til sine telefoner..

Positiv modtagelse

RugGears danske importør har præsenteret de hårdføre telefoner på flere messer og udstillinger. Overalt har interessen været stor og købelysten ligeså. RugGears produkter koster nemlig ikke en formue på det danske marked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For nylig blev den første lille sending af RugGear telefoner til Danmark revet væk på få dage, og ifølge Animal Tech står mange kunder i kø for at erhverve sig en rå smartphone eller tablet.

Animal Tech, der importerer RugGear telefoner til Danmark og Italien, sælger også elektronisk udstyr til cykler, heste, hunde, dykning og andet udendørs brug.

Importøren er i gang med at opbygge et landsdækkende net af RugGear forhandlere. Blandt forhandlerne vil både være telebutikker samt forretninger med speciale i hestesport, camping, sejlsport, trekking og andre ekstreme sportsgrene.