Abonnementsartikel

Gårsdagens gallashow kom blandt andet omkring Mads Langers drengedrøm om at blive musiker, hvilket må siges at være gået i opfyldelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har aldrig spillet et sted som det her. Tak fordi I ville dele det med mig, sagde han til publikum, før han slog de første toner an til "Elephant".

Fra Frankrig kom den verdensberømte Lorenzo. Hans drøm var at lave verdens bedste hesteshow, og i Herning leverede han et forrygende dristigt indslag, hvor han i såkaldt ungarsk post forcerede forhindringer stående på ryggen af sine hvide heste.

Blandt andre unge stjerner var to af 2014's første føl, og den dansende løve tilhørte den franske hesteartist Mélie Philippot.

Aftenen bød også på en MA-springning, hvor de otte deltagende ryttere ud fra deres drømme havde klædt sig selv og hesten ud. Førstepladsen gik til endnu en ung stjerne, 16-årige Emil Hallundbæk på Uno's Safier, der som Vanilla Ice og til tonerne af "Ice Ice Baby" overvandt hvert eneste spring med is i maven og i et afsindigt tempo med nul fejl i tiden 53,20.

Andenpladsen satte Rikke Haastrup Kristensen sig på. Hun havde udklædt sig som et væsen fra drømmenes verden, en engel, mens hesten Charleston K havde fået djævlehorn i panden. Om djævlen gav en hånd med, er ikke til at sige, men parret fuldførte i hvert fald med nul fejl.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter hende fulgte Rudie Telgenhof på Rockland, der med kilt og sækkepiber i baggrunden også red fejlfrit og det på 60,44 sekunder - det rakte til placering, og dermed havde konferencier Casper Cassøe chancen for at lette på rytterens kilt under præmieoverrækkelsen. Det viser sig, at skotter bærer ridebukser under kilten.

Dansk Varmblods gallashow løber af stablen igen i aften.