Abonnementsartikel

Husqvarna efterlyser fem familier, der har lyst til at opleve de kvaliteter, som Husqvarnas robotplæneklipper Automower har - både for græsplænen og for familien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 - Gang på gang har vi set, at Husqvarnas robotplæneklipper Automower sparer tid for familierne og giver en både tykkere, grønnere og sundere græsplæne. Nu vil vi gerne have endnu mere indblik i, hvilken forskel Husqvarnas Automower reelt gør for familierne.  Derfor søger vi fem familier, der over sommeren vil få stillet en robotplæneklipper til rådighed, og så kan familierne ellers kan lave, hvad de har lyst til - bortset fra at slå græs, fortæller Jakob B. Hansen, der er administrerende direktør for Husqvarna i Danmark.

Hos de heldige familier vil en af Husqvarnas særligt uddannede forhandlere installere en Automower i haven. Herfra passer den lille robot sig selv, klipper græsset stort set lydløst i alt slags vejr og er yderst miljøvenlig. Og et avanceret tyverisystem sikrer den mod tyveri.

For at komme i betragtning skal ansøgerne sende en kortfattet mail til testfamilier(at)husqvarna.dk med nedenstående oplysninger:

Navn og adresse

Antal personer i husstanden og alder

Artiklen fortsætter efter annoncen

Størrelsen i kvadratmeter på haven

Eventuel tidligere erfaring med robotplæneklippere

Fortæl, hvorfor er det lige præcis dig/jer, der skal teste Automower robotplæneklipperen denne sommer.

Læs flere detaljer om testen og Automower på www.husqvarna.com/dk/automower-families. Ansøgningsfristen udløber den 11. april 2014.

Har du allerede en Husqvarna Automower, kan du dele dine oplevelser med den på Husqvarna.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Husqvarna udviklede sin første robotplæneklipper for godt 20 år siden. Siden da er Automower videreudviklet og designet til forskellige haver i alle størrelser og professionelt brug og er ifølge Husqvarna fortsat den bedst sælgende robotplæneklipper på markedet siden 1995.