Abonnementsartikel

Ved at tilmelde sig Fritidsmarkedets nyhedsbrev kan man vinde fine præmier. Det har Christian Schou fra Mou ved gjort, og han er udtrukket som denne måneds vinder af ledningsfri vandpumpe fra PrimusDanmark.

Pumpen, der har en værdi på 620 kroner med moms, er med batteri og fjernbetjening, og den kan bruges til havebassiner, pools, både og mange andre ting.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Christian Schou og hustruen Hanne bor på en landejendom tæt ved Limfjorden, og som pensionister sætter ægteparret pris på små maskiner, der kan hjælpe i hverdagen.

- Efterhånden som vi bliver ældre, er det rart med maskiner. Jeg kigger altid i Fritidsmarkedet for at se, om der er noget, vi kan bruge, siger den 67-årige Christian Schou, hvis ejendom ligger på en 7,5 hektar stor naturgrund.

For Hanne og Christian Schou er livet mere end at holde ejendommen i orden. De går begge meget op i den lokale skytteklub, Mou og Omegns Skytteforening, hvor Christian Schou er formand.

Rystende flot præmie

Tænk, hvis man havde en vibrator til flisearbejdet. Sådan har sikkert mange flittige flisefolk tænkt, men nu er muligheden der for at vinde sådan en nyttig maskine, hvis man tilmelder sig Fritidsmarkedets nyhedsbrev.

PrimusDanmark udlodder nemlig en pladevibrator på 62 kg med en Lifan motor på 5,5 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinen har en værdi på 2.993,75 kroner og er særdeles velegnet til mindre opgaver som for eksempel lægning af terrasse.

Maskinen har en slagenergi på 1200 kg og en kompressionsdybde på cirka 12 cm

Hastigheden er opgivet til 0-25 m/min., og vibrationsfrekvens er 5000 VPM. Vibrationsområdet er 280 m2/time, og bundens størrelse er 43 x 35 centimeter.

Maskinen er ekstra vibrationsdæmpet med kraftig beskyttelsesbøjle.

Du kan tilmelde dig her.