Abonnementsartikel

Hvis man drømmer om et deltids- eller fritidslandbrug, så bliver der fire muligheder i år for at komme ud og se, hvordan andre driver deltidslandbrug. LMO inviterer nemlig alle interesserede til bedriftsbesøg.

Ved alle besøg vil der være specialister fra LMO til stede. Hele pakken af besøg koster 995 kroner eksklusiv moms. Der er begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princip. Tilmelding senest 23. april 2014. Tryk her for at komme til LMO's side.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Onsdag den 21. maj kl. 18.30

Kødkvæg og naturpleje. Vi besøger Hans Kr. Kristiansen, Hjortsvang, hvor vi skal se og høre om kødkvæg og se naturpleje praktiseret ved Gudenåen.

Torsdag den 26. juni kl. 18.30

Øko Ged og Grønt i Sondrup Bakker. Her er en gårdbutik, hvor der sælges hjemmedyrkede grøntsager og kød fra gedeproduktionen.

På gården er der eget mejeri, hvor der fremstilles gedeost. Osten sælges dels på markeder, dels i egen butik.

Onsdag den 6. august kl. 18.30

Araberheste i Østbirk. Lisa Kisbye som driver stutteri med araberheste. Hun har også salg af hestefoder fra egen butik. På det seneste har hun også fået urter i sit sorti

ment.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mandag d. 8. september kl. 18.30

Kunsthåndværk i Dørup. Vi besøger Helle Tholstrup, som driver butik Sofi med kunsthåndværk. I en af længerne har hun indrettet en kaffestue, hvor kunder og besøgende kan slå sig ned og købe en kop kaffe. Foruden travheste er der også en frugtplantage med 350 kirsebærtræer og 100 æbletræer. Der produceres også pyntegrønt.