Abonnementsartikel

I det vestlige Danmark har idéen med at fylde bilens bagagerum og drage på bagagerumsmarked fået godt fat. Og nu skal konceptet afprøves i det sjællandske, idet både Bakken og Tisvildeleje vil danne ramme om det, som ophavskvinden Lilli Henriksen kalder carbootsale.

I en pressemeddelelse skriver Lilli Henriksen, tidligere chefredaktør for det erotiske magasin Tidens Kvinder, blandt andet:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Fra søndag 4. maj får danske loppe-entusiaster en ny mulighed for at sælge deres kram på en nem og bekvem måde, når begrebet carbootsale lanceres først på Bakken og fra lørdag 7. juni på Tisvildeleje strand. Sommeren igennem kan man altså fylde med bilen med godt genbrug, køre ud i det blå, slå bagklappen og tjene lidt cool cash, mens man hygger sig med fuglefløjt og bølgebrus, skriver hun og fortsætter:

- Tisvildeleje er på alle måder et rigtigt hot spot, og fordi der er mange kunstnere på egnen, er konceptet her udvidet til også at omfatte salg af ny kunst og design. Fordi der i forvejen er pres på byen om sommeren, er det ikke tilladt at tage trailer med, og det er kun for personvogne. På Bakken må man gerne tage trailer med, til gengæld må man kun sælge sit gamle kram på Bakken P Carbootsale.