Abonnementsartikel

Danmarks Jægerforbund har på landsudstillingen Jagt & Outdoor i Odense Congress Center indrettet et stort område, hvor publikum får mulighed for at se jagthunde i arbejde. Hundene skal eksempelvis arbejde i et 25 meter langt og en meter dybt vandbassin.

- For os handler det om at sende et tydeligt signal om, at det at gå på jagt med en hund ved sin side giver jagten en ekstra dimension. Det at vi har kontrol over hunden handler om positiv træning og ikke om at straffe, siger hundeinstruktør Harris Jensen, der i en årrække har stået i spidsen for Danmarks Jægerforbunds instruktøruddannelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På Jagt & Outdoor kan man i løbet af udstillingens tre dage få et klar indtryk af hundenes formåen, og få rådgivning i hvilke hunderacer, der egner sig til de forskellige jagtformer og vel at mærke også passer ind i jægerens normale hverdag.

Største fagmesse

Odense Congress Center åbner for 16. gang dørene for Danmarks største fagmesse og landsudstilling inden for Jagt & Outdoor.

På messedagene vil der være rig mulighed for at se og høre sidste nyt indenfor blandt andet safari- og jagtrejser, buejagt og -jægere, outdoor-aktiviteter, knivmagere, våben og jagtudstyr, jægere og jagthunde.

Udstillingen er åben fredag fra klokken 14.00 til 19.00 og lørdag-søndag fra klokken 9.00 til 17.00.

Jagt & Outdoor-udstillingen er tilrettelagt i et samarbejde med Danmarks Jægerforbund, Danmarks Våbenhandlerforening, Nordisk Safari Klub, Dansk Knivforening, Danmarks Våbenhandlerforening, Foreningen af Danske Buejægere og Danmarks Naturfredningsforening.