Abonnementsartikel

Landsskuet er sponsor for Børnecancerfonden og startsted for cykelholdet Team Rynkeby Midt-Vest, når det fredag den 4. juli tager hul på det traditionsrige velgørenhedscykelløb mod Paris i forbindelse med Tour de France.

Det gule hold med 50 ryttere og 12 hjælpere fra Herning, Holstebro, Skive og Viborg bliver sendt af sted fra Landsskuepladsen om formiddagen, hvor der samtidigt bliver sat fokus på indsamlingen til forskning i børnekræft og hjælp til kræftramte børn og deres familier.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Landsskuet er glad for at kunne støtte det gode formål og forventer, at den livlige Landsskueplads med masser af gæster vil være en stemningsfuld ramme for startskuddet til den lange tur mod Frankrig, siger Mads Fjordside, Landsskuets daglige leder.

Betaler selv

Team Rynkeby Midt-Vest samler penge ind til Børnecancerfonden igennem tegning af sponsorater, afholdelse af events, lotterier og meget mere. Alle de donationer går ubeskåret til Børnecancerfonden, mens ryttere og servicefolk betaler hele deltagelsen og de gule cykler af egen lomme.

Ud over glæden ved at samle penge ind til kræftramte børn og udfordringen i en cykeltur til Paris får deltagerne også oplevelsen af at nå frem til Eiffel-tårnet sammen med 1.400 andre cykelryttere i gult.

Team Rynkeby har siden 2002 støttet Børnecancerfonden, og cykelholdene fra Danmark, Sverige og Finland indsamlede sidste år i alt 23 millioner kroner.