Abonnementsartikel

Byg en redskabsbærer, som gør havetraktoren anvendelig til andet end at slå græs med. Sådan lød opfordringen til Gedved-virksomheden Trolla fra flere af firmaets kunder.

Det har Trolla så gjort og kan nu præsentere TrollaSYSTEM, der er et grundmodul, der spændes på havetraktoren.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Et TrollaSYSTEM-grundmodul består af en monteringsplade til havetraktoren med kugletræk/split og en trinløs justerbar spindel. Systemet kan kombineres med en elektrisk aktuator. På monteringspladen kan man med to splitter montere forskellige redskaber.

- Har du brug for en værktøjskasse, en 50 liters elsprøjte eller en 36 liters elspreder til gødning og salt, monteres de let på bærepladen - alt sammen uden brug af værktøj, fortæller direktør Ulrik Clausen, Trolla.

Flere muligheder

Med den valgfri løsning kugletræk/split er der flere nye muligheder for, hvad der kan spændes efter en lidt større traktor. Det kunne være en vejhøvl eller en fræser - produkter som Trolla også tilbyder.

Desuden kan en ATV også udstyres med et grundmodul, men kræver en særlig monteringsplade.

- Vi er meget stolte over det nye grundmodul, siger Ulrik Clausen og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Som det er tilfældet for Trollas øvrige produkter, sælges det til priser, så kunden virkeligt får noget for pengene. Og de nye produkter er selvfølgelig CE- mærket.

Respons fra udlandet

TrollaSYSTEM er ikke kun praktisk i brug. Det er også konstrueret, så det fylder mindst muligt, når det ikke er i brug. Ophængskroge til de enkelte redskabsmoduler kan fås som tilbehør.

Det er ikke kun i Danmark, at TrollaSYSTEM er blevet introduceret.

- Responsen fra vores udenlandske kunder har været overvældende. Så vi glæder os derfor meget til at vise dem de næste produkter i serien siger eksportchef Kenneth Rix, Trolla.

Trolla-produkterne udvikles og distribueres af F&H Com A/S, der er en handelsvirksomhed med base i Gedved.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Firmaet er en del af en koncern, der siden 1972 har været aktiv inden for salg og produktion af produkter til hus og have.