Abonnementsartikel

Alle, der deltager i et arrangement på Skovens Dag på søndag den 4. maj, kan deltage i konkurrencen om at fotografere årets tema "Skovens folk".

På Skovens Dag kan man møde skovens folk og høre, hvad de gør for skovene, for naturen og for alle, der elsker at komme i skoven.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jo bedre man kan fotografere, hvad skovens folk gør og kan, jo bedre chancer har man for at vinde førstepræmien, et Olympus E-M10 spejlløst systemkamera. Der er også en præmie, hvis man kan tage det smukkeste foto på Skovens Dag.

Skovens folk er de fagfolk, der har bygget Danmarks skove - skovejere, skovarbejdere, skovfogeder, skovridere, vildtforvaltere og skoventreprenører. Og så er det alle skovenes mange gæster, naturvejledere, lærere, terapeuter og foreninger.

skovensdag.dk kan man læse mere om fotokonkurrencen, og om hvordan man deltager.

Man finder her de 50 arrangementer over hele landet, der er at vælge imellem på Skovens Dag.

Meningen med Skovens Dag er at øge danskernes viden om skovbrug, at opleve glæden ved at bruge skoven og dialog med skovbruget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skovens Dag arrangeres af Dansk Skovforening og private og kommunale skove. Skovens Dag støttes af Nordea-fonden og G. B. Hartmanns Forskningsfond.

Præmierne er kameraer fra Olympus:

1. Præmie: Olympus E-M10 14-42mm EZ kit spejlløst systemkamera.

2. Præmie: Olympus E-PL5 14-42mm kit spejlløst systemkamera.

3. Præmie: Olympus TG-850 kompakt kamera.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Læs mere om konkurrencen og præmierne her.