Abonnementsartikel

Erik Nissen er maskinkonsulent ved Bygnings- og Maskinkontoret i Sønderjylland og mangeårig koordinator af Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Åbenrå, som han også fortsat har ansvaret for.

- Det er en stor fordel, at Erik Nissen i forvejen har en god kontakt til både maskin- og dyreudstillere i området. Desuden trækker han på et stort netværk som maskinkonsulent, siger Claus Christensen, der er formand for Sydvestjysk Landboforening.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Erik Nissen lover, at det 149. dyrskue i Ribe den 27. juli som sædvanlig vil blive et trækplaster for omegnens landmænd, men han har også ambitioner om, at der som vanligt skal være oplevelser og aktiviteter for den almindelige børnefamilie og alle andre, der kan lide at se de flotte landbrugsdyr under åben himmel.

Noget for ganen er der også, for man vil som tidligere på Ribe Dyrskue kunne møde et udsnit af egnens lokale fødevareproducenter.

Ribe Dyrskue bliver kaldt Danmarks smukkeste dyrskue - ikke mindst med henvisning til den flotte placering på engen ned til Ribe Å og med domkirkebyen som baggrundskulisse.

- Vi glæder os til igen i år at afholde et forhåbentlig godt, varmt og tørt dyrskue, siger Erik Nissen.

Dyreudstillere og maskinudstillere vil snarest få tilsendt information om tilmelding og andre oplysninger vedrørende dyrskuet.