Abonnementsartikel

Mens landmændene har travlt i marken, har arrangørerne bag MidtWest Farmshow travlt med forberedelserne til en dyrskueweekend med masser af udstillere, dyr og aktiviteter.

Da der var rift om standpladserne sidste år, har man i år besluttet at udvide udstillingsområdet, så endnu flere virksomheder får mulighed for at præsentere deres produkter for publikum.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Farmshow finder i år sted den 13. og 14. juni på dyrskuepladsen i Skive, og det er niende gang, at der holdes Farmshow. Traditionen tro lægges ud om fredagen med Børnenes dag, hvor skoleklasser, institutioner og dagplejere inviteres ned på dyrskuepladsen. Denne dag har været en stor succes med omkring 1.000 børn og er nu en fast tradition.

Lørdag den 14. juni er dyrskuedag, og der bliver rig mulighed for at se masser af flotte dyr - kreaturer, heste, får og geder.

Der afholdes havetraktortræk den 15. juni kl. 13.00, og der er indvejning fra kl. 11.00 til 12.45. Tilmelding kan ske på selve dagen eller på Farmshows hjemmeside. Der kan stilles op fem forskellige klasser fra 0-650 kg.

Farmshow i Skive arrangeres af LandboUngdom og 4H i Region Viborg.