Abonnementsartikel

Ved et nyt husbyggeri står man med et væld af beslutninger om byggematerialer, design og planløsning. Eurodan-huse tilbyder i den forbindelse, at kunderne kan komme og se de elementer og materialer, et hus består af. I Roskilde, Aarhus og Rødekro har firmaet opstillet showrooms, der viser konstruktionen, hvilket giver kunderne en indsigt i typehusenes byggematerialer.

- Kunderne kan komme ind i et kæmpestort rum og se de elementer, et hus består af. De har for eksempel mulighed for at se hulmursisoleringen eller isoleringen i tagkonstruktionen. Det er som et lille minihus med alle de detaljer, der er i et rigtigt hus, forklarer Thomas Dahl, administrerende direktør i eurodan-huse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle eurodan-huse er topisolerede og sikrer et lavt energiforbrug og et godt indeklima. Med de nye showrooms får kunderne en udførlig og professionel rådgivning, der i sidste ende handler om, at kunden får bygget det helt rigtige drømmehus til den helt rigtige pris.

Rockwool har gennem mange år leveret isoleringen til eurodans huse, og derfor skilter eurodan med Rockwools produkter i udstillingerne.