Abonnementsartikel

Når eternit- eller tegltaget trænger til renovering, vælger stadig flere at lægge et nyt ståltag oven på det eksisterende. Det er så enkelt, at op mod mange gør det selv, fortæller Sten Færk Mortensen fra firmaet Profilmetal:

- Kunderne ser mange fordele i vores ståltage, som har 40 års garanti mod gennemtæring. Ståltaget gør det enkelt for kunden, fordi mos og alger naturligt skylles af i regnvejr. Samtidig holder det den flotte farve år efter år.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Sten Færk Mortensen tilføjer, at monteringen er enkel, og at man kan vælge mellem trapez- og tagstens-plader i forskellige farver.

Direkte salg

Profilmetal, der runder 20 år i 2014, har kunder fra hele Danmark. De fleste handler direkte og får grundig vejledning af virksomhedens rådgivere, som sidder klar ved telefonerne. Og som noget nyt er det muligt at bestille varer i Profilmetals webbutik.

- Tagpladerne leveres inden for fem til syv dage, og man kan få de almindelige byggematerialer med i tilbuddet. En samlet pakke med inddækninger, rygninger, skruer, taghætter, tagrender, rørmanchetter og tagplader er dog det mest almindelige, siger Sten Færk Mortensen.

Man kan enten vælge en gør det selv-løsning eller få det udført af tagspecialisterne i Profilmetals tømrerafdeling. De kender alle krav til korrekt montering og kommer desuden over hele landet.

I anledning af fødselsdagen har Profilmetal en gave til alle kunder i 2014. Bestiller man et ståltag på mindst 140 kvadratmeter, får man de 20 kvadratmeter af taget kvit og frit.