Abonnementsartikel

Et tag over hovedet til robotplæneklipperen, en beklædning til varmepumpen og et vægmonteret cykelstativ. Det er nogle af de nyheder, som svenske Jabo lancerer i år.

Jabos robotplæneklipperhus beskytter mod regn og leveres som et monteringsklar sæt i umalet gran i målene 3 x 60 x 104 cm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En varmepumpe er måske ikke det smukkeste, man kan have på sin husfacade. Så er det bedre at beklæde den og beskytte den med et hvidmalet hus med tag af shingel.

Med et vægmonteret cykelstativ i varmgalvaniseret stål får cyklen en naturlig parkeringsplads. De forborede skruehuller gør cykelstativet let at montere direkte på husvæggen. Stativet kan kombineres med flere stativer, så der bliver plads til alle husets cykler.

Rummer alle redskaber

Havearbejde kræver en hel del redskaber. Jabos trykimprægnerede opbevaringsskab rummer alle de redskaber, der er nødvendige for at dyrke haven, men som ikke rigtig har en naturlig opbevaringsplads.

Skabet passer lige så godt i haven som på altanen eller balkonen.

Regulere sollyset

I år præsenterer Jabo en pergola, der kan fæstes direkte på husvæggen. Med det udtrækkelige solsejl kan man regulere både sollyset og den svalende skygge. Jabos solsejl af 250 g naturfarvet polyester er let at afmontere for vinteropbevaring eller rengøring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I år lancerer Jabo også en helt ny serie med seks forskellige terrasseflisevarianter i målene 30 x 30 cm. Klikfliserne, der klikkes sammen, fås i seks forskellige udførelser: grå komposit, brun komposit, gummi, aluminium, kunstgræs og stilfuld eg.