Abonnementsartikel

Under hele vandringen Fod på Danmark kan man deltage i konkurrencer om det bedste Fod på Danmark-foto og den bedste Fod på Danmark.fortælling, og alle deltagere er med til at vælge vinderne.

Fod på Danmark er en fem måneder lang landsomfattende vandretur, arrangeret af Dansk Vandrelaug. Starten gik på Bornholm den 5. april og vandringen slutter i Aalborg og Skagen den 28. september.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ved at indsende fortællinger eller billeder til Fod på Danmarks hjemmeside eller på facebook deltager man i konkurencerne.

Der udpeges en vinderhistorie og et vinderfoto hver måned i løbet vandreturen, og en samlet vinderberetning samt vinderfoto kåres efter Fod på Danmarks afslutning.

Konkurrencepræmierne er stillet til rådighed af hovedarrangøren Dansk Vandrelaug og samarbejdspartnere. Deadline for den samlede konkurrence er den 30. september. Vinderen af hovedpræmien afgøres af en jury nedsat af Dansk Vandrelaug.

Hovedpræmien til det bedste foto fra Fod på Danmark er et gavekort for to personer til to overnatninger på Color Hotel Skagen inklusiv morgenmad og to-retters menu til en værdi på 2.190 kroner, mens hovedpræmien til den bedste historie fra Fod på Danmark er et par Ecco Biom Hike Vandrestøvler til en værdi på 1.900 kroner.

Gå til fotokonkurrencen her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gå til vandrehistorien her.