Abonnementsartikel

Når man som Mikkel Jørgensen driver en military-stald, er en pladevibrator en kærkommen gevinst. Han bygger nemlig forhindringer til terrænspringning, så der skal flyttes og jævnes jord.

- Det er perfekt med de projekter, jeg arbejder på, siger den 40-årige indehaver af Stald Jørgensen ved Kalundborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stalden er et familieforetagende bestående af Mikkel Jørgensen selv, hans hustru Heidi og deres to sønner på 17 og 18 år, der begge er på landsholdet i military. Military-disciplinen er en kombination af ridebanespringning, dressur og terrænridning.

Stald Jørgensen er nærmest en fuldtidsbeskæftigelse for Mikkel Jørgensen, selv om han har et tømrervirksomhed ved siden af.

- Vi har 33 heste, som skal passes og plejes. Dertil kommer kursusaktiviteter og undervisning i dressur, fortæller han. Mikkel Jørgensen har været bidt af military siden teenager-årene og har deltaget i mange konkurrencer både i ind- og udland. Men i dag er han travlt optaget med sin stald.

- Vores idé med Stald Jørgensen er at tilbyde opstaldning, tilridning, undervisning og lignende med henblik på at hjælpe andre med at ride samt at få den rette træningsplan for både hest og rytter. Det gælder om, at alle skal have det sjovt, hygge sig og samtidig være seriøse om sporten, siger Mikkel Jørgensen.

Pladevibratoren har en værdi på 2.993,75 kroner og er sponsoreret af PrimusDanmark. Maskinen vejer 62 kg og drives af en Lifan-motor på 5,5 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alternativ til kemi

Næste gang vil der være mulighed for at vinde en elektrisk ukrudtsbrænder, hvis man tilmelder sig Fritidsmarkedets nyhedsbrev. Gevinsten er en Green Power ukrudtsbrænder fra Flex Trading til en værdi på 820 kroner inklusiv moms. Green Power er et reelt alternativ til kemiske produkter i indkørsler, gårhaver, blomsterbede og urtehaver.

Green Power skaber et termisk chok på 600 grader C, som ødelægger planternes celler, hvoreftet ukrudtet dør. Tilmeld dig til nyhedsbrevet her.