Abonnementsartikel

Med en stor have er der god brug for en kraftig hækkeklipper, og det er netop, hvad fynboen Claus Kildegård Handberg har vundet.

Hans billede af sønnen William på 2,5 år udstyret med en lille motorsav gik nemlig rent ind i Fritidsmarkedets fotokonkurrence "Mit sjoveste billede".

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han vil så gerne hjælpe mig, siger den stolte far, der glæder sig over at have vundet en Stihl HS 45 hækkeklipper.

- Det er da dejligt, for vi bor på et nedlagt landejendom på 1,5 hektar, og haven er rigeligt stor, fortæller Claus Kildegård Handberg. Han er til daglig salgssupporter ved Lely i Fredericia, og bor sammen med sin familie i Svinninge ved Ørbæk på Østfyn.Stihl HS 45 hækkeklipperen har en værdi på 2.995 kroner og er forsynet med antivibrationssystem, Stihl ElastoStart og miljøvenlig 2-MIX motor.

Sommerbilleder

En kompressor med tilbehør står klar til vinderen af den nye fotokonkurrence, hvor temaet er "Sommerbilleder". Find dit bedste billede frem og vind en 1,5 hestes Ferm kompressor til en værdi på 993,75 kroner inklusiv moms samt et trykluftssæt til en værdi på 348,75 kroner med moms. Præmiesponsoren er Primus Danmark.

Kompressoren har en 24 liters tank og yder et tryk på 8,0 bar. Kapaciteten er 161 liter per minut. Tilbehørssættet består af en professionel malerpistol, en rensepistol, en pumpepistol, en blæsepistol samt fem meter spiralslange.

Du kan indsende op til tre billeder her.