Abonnementsartikel

Alle, der tager på festival, camping eller ud i naturen, kender problemet med en død mobiltelefon.

Men Viva Energi præsenterer nu en transportabel mobillader, kan oplade mobilen igen og igen ved hjælp af solens energi. Selve solcellen er foldbar og fylder ikke mere end en tegnebog. Solcelle mobilladeren er udstyret med et USB-stik og oplader ifølge Viva Energi en smartphone på to timer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Solcelle-mobilladerne har forskellige størrelser og ladekraft og findes også med batterilager, så man kan gemme strømmen til opladning af mobilen om natten.

Der findes også decideret mobilbanker, uden solcelle, som oplades hjemmefra. Den kan oplade smartphonen op til seks gange. Med laderne følger kabel til iPhone, miniUSB og iPad.

Lys i teltet

Ønsker man både lys i teltet og opladning af mobilen, har Viva Energi også en solcelle-løsning parat, nemlig et campingkit med batteri- og ladeboks i ét. Campingkittet består af en lille ladeboks med batteri med håndtag, så den er nem at tage med.

Det leveres med et 10W solcellepanel og fem meter ledning, så boksen kan stå i teltet og panelet i solen.

Der medfølger to LED-lamper, som kan lyse hele natten på et fuldt opladet batteri. Hver lampe har fem meter ledning og en ledningsafbryder ved pæren.