Abonnementsartikel

Et alternativ til at købe frossent lammekød fra fremmede lande er lammekød fra dyr, opvokset i Danmark. En specialitet er kød fra Sydvestjylland, hvor får og lam græsser i marsklandet, hvilket giver lammekødet en helt særlig smag.

Det kan man selv opleve ved Vadehavs Lammefestival, der afholdes i dagene 1-15. juni, hvor lokale restauranter tilbyder anretninger med egnens lammekød.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Festivalen er en del af Sydvestjyske Smagsoplevelser, som er et interessefællesskab om lokal kvalitet og udvikling blandt fødevareproducenter, restauranter og specialbutikker i Sydvestjylland.

Specialbutikkerne viser blandt andet produkter fremstillet af uld såsom sokker og halstørklæder.

I forbindelse med Vadehavs Lammefestivalen er der mulighed for at følge en fårehyrde med hund på arbejde med fåreflokkene ude ved digerne.

Lammefestivalen afholdes ved Nørre Frankel 1, Havneby ved Tønder.