Abonnementsartikel

Hvornår er det nu, man skal beskære roserne - og hvordan? Og hvad hvis der pludselig kommer nattefrost, hvordan kan man så være beredt?

Med Gardenas nye app, Haveguide, får man gode råd om, hvornår man bør gøre hvad, og hvordan det gøres. Desuden får man advarsler om vejrforhold, der kan have betydning for haven. Desuden er der mulighed for at oprette personlige ­haveaktiviteter, som man vil påmindes om.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Personlige interesser

Haveguide er opdelt efter forskellige emner, som kan vælges ud fra personlige interesser - om det så er plæne, køkkenhave, frugthave, træer og hække, haveblomster eller potteplanter.

Hvert emne indeholder en huskeliste med haveaktiviteter i årets løb, så man ikke risikerer at glemme, hvornår det eksempelvis er på tide at beskære æbletræerne.

Aktiviteterne på listen kan sorteres månedsvis eller ­efter interesseområde. Alle aktiviteterne på ­listen ­beskrives kort i app'en med et link til en tilhørende ud­dybende artikel på www.gardena.dk.

Når opgaven er færdig, kan den markeres som udført. Hvis der er aktiviteter på listen, der ikke er relevante, slettes de og bliver ikke vist igen.

Haveguide er udstyret med en GPS-funktion, der advarer om de lokale vejrforhold. Det kan være en fordel ved pludselig nattefrost i foråret og efteråret. Haveguide fungerer også offline, dog uden adgang til de uddybende artikler på gardena.dk.