Abonnementsartikel

Det bedste udstyr er ofte det, der vejer og føles mindst. Sådan er filsofien bag Haglöfs LIM-kollektion - Less Is More, og til denne sæson har den svenske outdoor-producent forfinet denne klassiske serie af tøj, sko og rygsække yderligere.

Udstyret er udviklet blandt andet til det forholdsvis nye fænomen speed hiking, hvor vandreren bevæger sig i højt tempo og dermed har brug for meget let udrustning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Kun en brystlomme

Som eksempel på den minimalistiske tendens kan nævnes Haglöfs LIM III Jacket. Den er vind-og vandtæt , bluesign- godkendt skaljakke i Gore-Tex Paclite. En enkelt brystlomme til det mest nødvendige. Alt er andet er skrællet væk. Der giver en ultralet jakke, der også er meget let at pakke ned.

Årets nyhed er, at LIM-sortimentet nu har fået en parka på hylden. Den nye LIM Parka er en vindtæt og vandtæt, bluesign-godkendt, teknisk skaljakke i Gore-Tex Paclite i minimalistisk design, der gør den meget let og komprimerbar. Parkaen har alle de funktioner og funktioner, som brugeren kræver af en skaljakke på en trekking-tur.

LIM Essence Jacket, der med en vægt på 185 gram er Haglöfs letteste dunjakke, er også nyudviklet. Jakken er isoleret med bluesign-godkendt og sporbart gåsedun af højeste kvalitet.

Sko til høj fart

I et samarbejde med sko-producenten Asics har Haglöfs udviklet en serie sko, hvor især sålen er unik. LIM-skoene har en lavere profil på mellemsålen, som medfører, at brugeren får en stærkere fornemmelse af underlaget og en mere naturlig gang. Den lettteste model i serien vejer beskedne 195 gram.