Abonnementsartikel

Trip Trap WoodCare har udviklet en ny stenolie, der i én og samme arbejdsgang kan give alle ubehandlede stenoverflader et flottere og mere glansfuldt udseende og samtidig skabe en ikke-sugende overflade, som spildt rødvin, fedt og lignende ikke kan lave pletter på.

Nyheden hedder Trip Trap Stenolie, og den hærder ekstra langsomt op i den første fase, så den kan påføres i ro og mag og uden risiko for at tørre op mellem hænderne på én.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Trip Trap Stenolie er endvidere helt uden opløsningsmidler, hvilket både er en afgørende sundhedsfaktor og giver en bedre mætning af stenen.

Nyt marked

Det er første gang, at Trip Trap WoodCare bevæger sig ind på andre markeder end pleje og vedligeholdelse af træ, men det sker ud fra de samme værdier, den samme filosofi og de samme kompetencer, som firmaet altid har stået for: nemlig at beskytte naturmaterialer ved at styrke deres indre naturlige kvaliteter - og ikke ved at påføre dem en kunstig overflade.

Trip Trap Stenolie kan således anvendes på alle ubehandlede stenoverflader med åbne strukturer, og den trænger dybt ind i materialet og styrker det indefra. Stenen bliver mættet og ikke-sugende, og selve overfladen bliver herved vand- og smudsafvisende og uimodtagelig over for pletter. Samtidig fremhæver olien den naturlige farve og struktur i overfladen.

Trip Trap Stenolie er først og fremmest udviklet til de udendørs stenborde, men kan også anvendes på forskellige stenoverflader inde i huset.