Abonnementsartikel

Et synligt husnummer er ikke kun lovpligtigt, men kan også redde liv i en nødsituation og sikre, at hjælpen når hurtigt frem, specielt hvis huset ligger lidt væk fra vejen.

Det sker nemlig ofte, at hjælpen forsinkes, fordi det er svært at finde den rigtige adresse. Og som ejer af en ejendom er man ansvarlig for, at der er synlige og letlæselige husnummerskilte, som opfylder kommunens regler.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Derfor har firmaet Greenhand udviklet et nyt, vedligeholdelsesfrit husnummerskilt:

- De fleste vil nok nikke genkendende til situationen, hvor man kører op og ned af den samme vej uden at kunne finde det hus man skal ind til. Det besluttede vi os for at finde en løsning på, udtaler direktør Ulrik Clausen fra Greenhand i en pressemeddelelse.

Enkelt design

Skiltet kombinerer de funktionelle krav med et enkelt og eksklusivt dansk design, udført i kraftig vejrbestandigt aluminium. I designet af Greenhands husnummer- skilt er der ikke kun tænkt på det æstetiske, mens også på det praktiske.

Designet er valgt, så husnummerskiltet ikke virker dominerende i forhold til husets eller ejendommens eget formsprog. Skiltepladen måler 250 x 175 millimeter.

Slip for vedligehold

Et vejskilt står udsat for vejsalt, vind og vejr og er ofte placeret langt fra huset, hvorfor det kan være svært at vedligeholde samtidig med, at man godt vil at det præsentere sig flot og byder gæster velkommen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Greenhand skiltet har en rust- og vedligeholdelsesfri overflade med høj korrosions-bestandighed, der beskyttes af aluminiums naturlige oxidhinde.

Miljøbelastningen er lav, idet det fremstilles af aluminium baseret på naturligt forekomne grundstoffer, der kan genanvendes.

Let græsklipning

Der også tænkt på, at det skal være let at slå græsset rundt om skiltet. Med et samlingsbeslag er det let at afmontere skiltet i græshøjde og klippe henover nedstøbningsstolpen.

Sammen med vejskiltet følger en bestillingsseddel til reflekterende klistermærker til husets nummer, som udfyldes og sendes til Greenhand. Firmaet fremsender derpå de ønskede klistermærker gratis.

Greenhand udvikles og distribueres af F&H Com A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

F&H Com A/S er en handelsvirksomhed med base i Gedved. Firmaet er en del af en koncern, der siden 1972 har været aktiv inden for salg og produktion af produkter til hus og have.