Abonnementsartikel

Iseki lancerer nu en storebror til de velkendte baghjulsstyrede plæneklippere i SF-serien. Den nye model har en stor kapacitet, når den med sit 152 centimeter brede klippebord, kraftige centraltsug og en opsamlertank på 1.300 liter tager fat på de store plæner - også når græsset er vådt.

Iseki SF 450 drives af en 4-cylindret dieselmotor med 55 hk, som omsætter kræfterne til firehjulstræk via en oliepumpe med 51 l/min og fire fuldhydrauliske hjulmotorer til både klippebord og opsamler-turbine.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ved mindre krævende forhold kan chaufføren vælge at køre i ECO-mode og spare brændstof. Også under transport mellem arbejdsstederne får chaufføren glæde af den kraftige motor, når han med op til 22 km/t kører videre til næste opgave.

Stor kapacitet

Klippebordet er Isekis eget Power-Cut klippebord, der tillader et stort luftindtag, så opsamlingen bliver helt perfekt. Det opererer via to store dobbeltknive med et betydeligt overlap, som sørger for, at der ikke kommer striber på plænen, når arbejdet er færdigt. Hvis man ikke ønsker at opsamle græsset, kan klippebordet leveres med Mulching-kit. En stor sugeturbine med to hastigheder sørger for, at alt afklippet græs, blade, småkviste og så videre suges op. Adgangsvejen/sugeslangen mellem klippebord og tanken har en diameter på 22 centimeter og er en af forklaringerne på den store kapacitet, selvom græsset er vådt. Opsamlertanken kan højtippes og læsses af i 210 centimeters højde.