Abonnementsartikel

Fire dage på ryggen af veterantraktor kræver sin mand, men når man er sønderjyde og bidt af en gal traktor, så er 230 kilometer på landevejen intet problem. Heller ikke det, at man skal hele den lange vej tilbage.

Den tur tager ni garvede sønderjyder gerne, når de skal til veterantræf ved Kongensbro i Midtjylland med deres gamle traktorer og en skurvogn på slæb. Mændene er fra Sydals Traktorlaug, og de tog den lange tur for at deltage i den 25. udgave af det traditionsrige traktor- og motortræf, arrangeret af Motor- og Traktorklubben Jylland. Og med omkring 3.500 besøgende og over 400 udstillede enheder blev weekendens veterantræf en succes for klubben.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har omkring 450 enheder på pladsen med både traktorer, motorer og stumpemarked, så det er det største træf, vi har haft, konstaterede formanden for Motor- og Traktorklubben, Karsten Strathe, på pladsen søndag eftermiddag.

Udover flere hundrede traktorer og motorer fra svundne tider var der blandt andet også udstilling af veteranbiler og motorcykler.

Den arrangerende klub er støt vokset siden starten i 1995 og tæller i dag 2.500 medlemmer fordelt på Jylland og Fyn samt enkelte medlemmer fra Sjælland.

Se billedgalleri her.