Abonnementsartikel

De etablerede sundhedseksperter og alternative behandlere er uenige om meget, men de er dog enige om, at sygdom ikke kun opstår af en enkelt faktor.

På den nye tv-kanal, sund-forskning ON AIR, vil man finde flere muligheder for støtteterapi med kostændringer, kosttilskud og naturlægemidler. Eller en direkte henvisning til lægen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Marianne Palm, der er en af ophavspersonerne til sund-forskning.dk, ligger der allerede 26 videoer klar på kanalen om depression, klimakteriet, fertilitet og probiotika.

- I august og september er vi klar med indslag om diæter, proteiner, overvægt og fedtsyrer. Hele tv-kanalen er bygget op af temaer, som igen er bygget op af korte og præcise indslag, så du kan vælge bare at se et enkelt klip eller hele molevitten. Sammen med filmene finder du en helt stribe af gode links til at grave et spadestik dybere, udtaler hun i en pressemeddelelse.

Eksperter fra mange verdener

På kanalen møder man diætisten, lægen, biokemikeren, biopaten, ernæringsterapeuten, naturopathen, akupunktøren, zoneterapeuten og psykoterapeuten. Alle med mange års erfaring i at hjælpe medmennesker til et sundere liv.

Sund-forskning ON AIR er en del af mediehuset, DOThouse media group, som blandt andet står bag magasinerne sund-forskning.dk, //mig// og skolen, som uddanner biopater og naturopather, Institut for Biologisk Medicin. Se indslag her.