Abonnementsartikel

Et kompakt design gør den håndholdte rundsav GKS 10,8 V-LI Professional og stiksaven GST 10,8 V-LI Professional fra Bosch yderst anvendelige, når pladsen er trang. Det kan for eksempel være i forbindelse med opsætning af køkkener eller i arbejdet med møbel- og udstillingskonstruktioner.

Ligesom resten af 10,8 V-serien er den nye rundsav og stiksav kendetegnet ved deres slanke greb og lave vægt for stor kontrol og let håndtering.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stor skæredybde

GKS 10,8 V-LI Professional er den første håndholdte akku-rundsav fra Bosch i 10,8 V-klassen. I træ og træbaserede materialer har maskinen en skæredybde på 26,5 millimeter - noget, ingen anden håndholdt akku-rundsav i denne voltklasse har.

Skæredybden kan indstilles med millimeters nøjagtighed. Rundsaven har et kompakt design og vejer kun 1,4 kg, inkl. et 85 mm savblad og et 2,0 CoolPack Ah-batteri, som kommer med maskinen. Gulvlæggere og tømrere kan for eksempel save spånplader til indendørs tilpasningsarbejde med én hånd og vil opleve arbejdet som mindre trættende.

Den maksimale geringsvinkel er 45 grader. Arbejdstempoet er hurtigt med en hastighed på 1.400 omdr./min., og det medfølgende 2,0 Ah CoolPack-batteri giver tilstrækkelig kapacitet til for eksempel at skære 20 meter lange og 18 millimeter tykke MDF-plader.

Værktøjets LED-lys giver et godt overblik over arbejdsemnet og skærelinjen. Rundsavens støvudsugningsadapter er desuden kompatibel med alle Bosch' udsugningssystemer.

Letteste i sin klasse

GST 10,8 LI Professional vejer kun 1,5 kg med batteri og er dermed den letteste professionelle akku-stiksav i sin klasse. Som noget nyt på Bosch' professionelle akku-stiksave har den ikke et bøjlegreb, men et traditionelt håndgreb ligesom på stiksave med ledning, hvilket gør saven kompakt og let at håndtere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stiksaven har en optimeret konstruktion for komfortabel savning nedefra og er derfor egnet til fx at lave udskæringer i bordplader uden flossede kanter. Maskinen klarer både buede udskæringer og at skære i profiltræ og pladeemner. Den maksimale snitdybde i træ er 70 millimeter, og takket være SDS-systemet kan savklingen skiftes med kun én hånd og uden brug af ekstra værktøj.