Abonnementsartikel

Hos Køkkenfornyelse.dk kan man bestille hylder på mål, så de passer lige til skabet. Hylderne laves i 16 mm spånplade med en slidstærk hvid melamin-overflade. Forkanten af hylden kan vælges i grå, stållaminat, sort eller hvid. Der er derfor mulighed for selv at designe skabshylderne.

Også glashylder kan bestilles på mål. Glashylder kan anvendes i såvel køkkenskabe som i badeværelsesskabe. Det kan for eksempel være, at man har et vitrineskab i sit køkken med almindelige hylder. Her kunne man udskifte hylderne med glashylder og give skabet et nyt look. Og sætter man LED-lys inde i skabet, bliver indholdet flot præsenteret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Praktisk med flere hylder

De fleste kender sikkert det, at man har et skab med stor afstand imellem hylderne, og hvor indholdet er stablet, så det er svært at have overblikket. En løsning på rodet kan være at få lavet flere hylder i skabet. Man vil så have lettere adgang til indholdet da det er fordelt på flere hylder.

Hylderne kan også bruges til at sætte op på væggen. Som noget nyt hos Køkkenfornyelse.dk kan man nu også få glashylder til at hænge på væggen. Glashylden sættes i en konsol, der hænger på væggen.

På Køkkenfornyelse.dk's webshop kan gør-det-selv folket bestille produkter til brug ved fornyelsesprojekter i hjemmet. På webshoppen kan man blandt andet bestille hængsler og greb, samt skuffer, hylder og bordplader på mål.

Læs mere på webshoppen www.koekkenfornyelse.dk