Abonnementsartikel

I takt med at totaktsmotorer pa? eksempelvis trimmere, motorsave og hækkesakse forbedres, kræves det, at benzinen bliver bedre og mere effektiv. Aspen 2 Full Range Technology passer til alle luftkølede motorer, der bruger olieblandet benzin, uanset deres alder og mærke.

Det oprindelige produkt hedder Aspen 2, verdens mest købte alkylatbenzin, som blev udviklet i Sverige i 80' erne. Nu er der præmiere pa? Aspen 2 med Full Range Technology, virksomhedens største nyhed i 25 a?r.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Der er stor forskel pa? maskiner - lige fra motorsaven med høj motortemperatur til maskiner med lav motortemperatur, som for eksempel hækkesakse. Aspen 2 Full Range Technology fungerer optimalt til alle slags maskiner og mærker. Det skyldes kombinationen af to yderligheder: optimal smøring og ren forbrænding. Det betyder, at de havemaskinerne bliver nemmere at starte, accelerationen øges, og luftfiltrene holder sig rene i længere tid.

Aspen 2 Full Range Technology giver ikke blot renere motorer og sikrere drift, men ogsa? et bedre arbejdsmiljø, eftersom alkylatbenzin stort set er fri for farlige opløsningsmidler, benzen og aromatiske stoffer, som findes i almindelig benzin, og som man inda?nder, na?r man arbejder med maskiner uden katalysator.