Abonnementsartikel

Selv om firmaet CN Agro A/S er mest kendt for sit brede program inden for udstyr til husdyrbrug, så står firmaet også bag udviklingen af en traktortrukket 28-personers persontransportvogn, hvoraf der allerede er solgt flere både herhjemme og i udlandet. Vognene er solgt til blandt andet turistbefordring og jagtkonsortier.

Persontransportvognen er 6 meter lang og 2,5 meter bred. Totalhøjden er 2,20 meter, og der er faste sider i en meters højde. Resten af siderne og taget består af presenning, som er gennemsigtigt i siderne og enderne. Presenningen kan rulles op foran for udluftning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Indretningen er enten med en langbænk med træsæde i hver side - eller en række 2-personers bænke med træsæder i hver side og med gang i midten.

Affjedrede luksusstole

Er man til mere komfort, kan man som alternativ vælge affjedrede luksusstole, der er polstrede og monteret med nappa på sæde og ryg. Og komforten bliver ikke dårligere af, at støjniveauet inde i vognen er under 70 dB(A) under kørsel.

Vognene er overdækket med presenning-tag med vinduer. Det giver et godt udsyn samt mulighed for at køre i al slags vejr. I varmt vejr kan presenningens sider og forende rulles op for at sikre friskt luft til passagererne.

Vognen kan hydraulisk hæves og sænkes 45 centimeter. I nedsænket tilstand befinder vognbunden sig kun 10 centimeter over jorden.

Det betyder, at for eksempel kørestolsbrugere og andre slipper for trappetrin, så de nemmere kan komme ind i vognen, hvilket foregår via en dobbeltdør i bagenden. Nødudgangen udgøres af en enkeltdør foran, som naturligvis også kan benyttes til ind- og udstigning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kørestole og barnevogne

For at udnytte al pladsen er der indrettet fire siddepladser ved indgangen i vognens bagende. Disse kan slås op og give plads til, at der kan komme kørestole og barnevogne ind.

Til standardudstyret hører hydrauliske bremser samt lys. Ønskes det, kan der også monteres belysning inde i vognen.

Persontransportvognen fra CN Agro leveres synet og indregistreret for synsfri sammenkobling med indregistreret traktor. Vognen må laste op til 5.000 kg.