Abonnementsartikel

Lørdag den 2. august er der igen sommermesse på Pallisbjerg Herregård - en gentagelse fra 2013, hvor 46 udstillere og knap 4.500 besøgende gæstede den gamle herregård ved Staby.

Ligesom sidste år vil der blandt andet blive udstillet minkpelse, havemaskiner, smykker, kunst, alternative behandling og outdoor-aktiviteter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De fleste af udstillerne fra sidste år stiller op igen i år, så vi glæder os til den 2. august, siger Lone og Bo Kloster, indehavere af Pallisbjerg.

De positive reaktioner fra alle, som var med i 2013, har fået mere end 70 udstillere og aktører til at melde sig til Sommermessen i år.

- Vi byder på alle mulige spændende varer og desuden kommer der unge mennesker, som viser såkaldte outdoor-aktiviteter med træklatring og sejlads på voldgraven, karateudøvere, fodboldgolf, jagthornsspil og musik fra to bands samt mannequin-show. Der er lagt op til en travl, sjov og spændende dag, siger Lone og Bo Kloster samstemmende.

Nybagte ejere

Parret overtog for godt halvandet år siden den smukt beliggende Pallisbjerg Herregård. I det forgangne år har ægteparret med ihærdighed, kærlighed og stor entusiasme fortsat arbejdet med at gøre herregården til et endnu smukkere og hyggeligere sted.

Planen for fremtiden indeholder blandt andet en årlig gentagelse af sommermessen den 1. lørdag i august, som har vist sig at være et godt tidspunkt for både feriegæster og lokale til et uformelt besøg på herregården.