Abonnementsartikel

Med en Sweep-it græsopsamler kører man blot hen over plænen og samler både græs og blade sammen. Det er meget lettere end at bruge riven, og netop en Sweep-it græsopsamler er gevinsten i Fritidsmarkedets nyhedsbrevs-konkurrence.

Du skal blot gå ind på www.fritidsmarkedet.dk eller scanne QR-koden her på siden for at tilmelde dig til nyhedsbrevet, hvorefter du er deltager i konkurrencen om Sweep-it.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sweep-it er opsamleren er udstyret med to smalle koste og fungerer modsat en fejemaskine, hvilket vil sige, at kostene kaster blade og græs bagud i en kurv, som nemt kan løftes af og tømmes. Kostene kan desuden justeres i højden mellem 0 og 10 centimeter, alt efter om underlaget er græs eller mere plant, som for ekesempel fliser eller grus.

Maskinen har en arbejdsbredde på 52 centimeter og et volumen på 125 liter. Hjulstørrelsen er 25 centimeter og maskinen har en vægt på fem kg.

Denne miljøvenlige og CO2-neutrale græsopsamler har en værdi af 550 kroner inklusiv moms og er sponsoreret af PrimusDanmark.

Klik her for at komme til konkurrencen.