Abonnementsartikel

Den eksklusive Heritage-serie med det originale Le Creuset-design fra 1925 har siden lanceringen for et år siden vundet status som et af Le Creusets signaturdesigns - klassisk og stilfuldt køkkentøj fra det autentiske franske køkken. Heritage-serien udvides nu med tre ovale fade, en suppeterrin samt et dybt fad med låg, der er perfekte til efterårets ovnretter og simrende supper.

Stylist og kogebogsforfatter, Marie Melchior, der blandt andet er kendt som madskribent, fortæller:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Jeg holder allermest af produkter, som tåler at blive brugt i stedet for at stå gemt af vejen i skabene. Heritage-serien fra Le Creuset kan integreres i hverdagens madlavning, men produkterne er så flotte, at de samtidig appellerer til servering for gæster.

Marie Melchior giver sit bud på tre franske opskrifter i en ny folder til efterårets køkken: Tian med grøntsager, tartiflette med pastinak og bacon samt klassikeren moules frites.

Opskrifterne udgives af Le Creuset i forbindelse med lanceringen af de nye Heritage-produkter og er frit tilgængelige på www.lecreuset.dk, hvor man også kan få et overblik over det samlede produktudvalg i Heritage-serien.

Traditionerne og den håndværksmæssige arv afspejles i designet med de originale rillede håndtag, som karakteriserer alle produkterne i Heritage-serien.

Produkterne er tilgængelige i udvalgte butikker samt i Le Creusets egne butikker og på www.lecreuset.dk.