Abonnementsartikel

Gardena har i mange år været kendt for sine vandingssystemer med alt fra slangekoblinger og dyser til sprøjter og sprinklere. Nu tilføjer Gardena tre miljøvenlige kvalitetshaveslanger til serien henholdsvis Classic, Comfort HighFLEX og Premium SuperFLEX. Haveslangerne bygger videre på et i forvejen solidt udgangspunkt, men er nu ekstra holdbare og fleksible, og så er de uden enhver form for farlige tungmetaller og phthalater.

- Vi er meget bevidste om at skåne miljøet mest muligt hos Gardena. Derfor er det vigtigt for os helt at undgå farlige tungmetaller og phthalater i vores haveslanger. Samtidig anerkender vi de irritationer, som haveejerne kan have med stive haveslanger, der slår knuder. Derfor har vi arbejdet meget med slangens fleksibilitet, så man undgår de irriterende knæk og vridninger, fortæller administrerende direktør og ansvarlig for Gardena i Danmark, Jakob B Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Netop slangens fleksibilitet er et kendetegn for Gardenas haveslanger. Karbonforstærkningen gør dem trykfaste og formstabile, så de hverken får knæk, knuder eller vridninger, ligesom de let kan vikles op på slangevognen.

Samtidig risikerer man ikke, at koblingerne springer af slangen. Undtaget Classic er haveslangerne nemlig udstyret med Power Grip - små riller langs slangen, som hægter sig ekstra solidt fast i Gardena-koblingerne.jf