Abonnementsartikel

Gør det selv

Hvis du kan lide at gøre tingene selv eller ligefrem opfinder noget, der gør livet lidt lettere, får du nu muligheden for at præsentere dine idéer i Fritidsmarkedet.

Det er en ny konkurrence, hvor et nyt multifunktionsværktøj, Dremel Micro, udloddes til den bedste gør det selv-idé.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Dremel Micro kan bore, slibe, fræse og har et alsidigt tilbehørsprogram. Maskinen har en vejledende udsalgspris på 1.099 kroner og leveres med en opbevaringstaske, docking-station til opladning og 35 originale tilbehørsdele, inklusiv hurtigkoblingssystemet SpeedClic. Præmiesponsor er Dremel.

Idéer til genbrug

Genbrug er højeste mode, og genbrugsbutikkerne har kronede dage. Hvis du går op i genbrug og kan få nye eller andre funktioner ud af brugte ting, så kan du deltage i Fritidsmarkedets genbrugskonkurrence. Her er gevinsten ligeledes en Dremel Micro, sponsoreret af Dremel.

Frist for indsendelse

Indsendelsesfristen for de to konkurrencer er den 1. december 2014, og vinderne vil blive offentliggjort i december-udgaven af Fritidsmarkedet.

Deltag i enten den ene eller begge konkurrencer således:

Indsend dit bidrag ved at skrive en kort tekst vedhæftet et par billeder af din ide til mail(at)fritidsmarkedet.dk sammen med dine kontaktoplysninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til trange pladser

Dremel Micro måler kun 20 centimeter, og med en vægt på blot 250 gram gør den det nemt for enhver at arbejde, hvor pladsen er trang. Den er det første af Dremels multiværktøjer, som er udstyret med en cirkulær LED-lampe omkring værktøjshovedet, hvilket gør det nemmere at arbejde i kroge og hjørner, hvor lyset ikke altid er optimalt.

Med sin kompakte størrelse og sit ergonomiske design ligger Dremel Micro godt i hånden og er et ideelt stykke værktøj til tidskrævende opgaver. Maskinen har et integreret 7,2 V Li-ion-batteri, og hastigheden kan justeres efter behov fra 5.000 til 28.000 omdrejninger i minuttet. Derfor kan Dremel Micro både anvendes til arbejdsopgaver i træ, plastik eller metal og klarer nemt både skære-, slibe-, graverings- og poleringsopgaver.