Abonnementsartikel

Såmaskiner, sprøjter, spredere, græsslåmaskiner og vogne er blandt de redskaber til ATV, som PRoATV i Sæby nu er begyndt at importere.

- Vi har længe ønsket at have CE-godkendte redskaber på programmet, og det har vi nu fået med importen af produkter fra irske Blaney Agri Solutions, fortæller Chris Brøcher fra ProATV i Sæby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det irske firma har specialiseret sig i landbrugsredskaber til ATV'er, og ifølge Chris Brøcher er kvaliteten på produkterne helt i top.

- Firmaet har gennem mange år udelukkende fremstillet tilbehør til ATV'er, så vi er glade for at kunne tilbyde kunderne Quad-X-redskaberne fra Blaney Agri Solutions, siger han.

Millionerstatning

Chris Brøcher nævner i den forbindelse, at ikke alle producenter har den vigtige CE-mærkning, og det kan give problemer, hvis uheldet er ude.

- Det kan koste millioner i erstatning i tilfælde af uheld med personskade, siger han.

Når en producent CE-mærker et produkt, erklærer han på eget ansvar, at produktet er i overensstemmelse med alle lovkrav for CE-mærkning, og han garanterer, at det pågældende produkt må sælges i hele det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Quad-X-redskaberne omfatter ting som brakpudsere, græs- og slagleklippere, sprøjter og sprøjtebomme. Også saltspredere, baneplanere og trailere er med i programmet fra Quad-X.