Abonnementsartikel

Kødkvægsskuet på Agromek i november 2014 kræver store arbejdsmæssige og økonomiske ressourcer. Derfor har Dansk Kødkvæg i år bedt om en forhåndstilmelding fra udstillerne.

Dansk Kødkvæg noterer sig derfor med glæde, at forhåndstilmeldingen ligger langt over den grænse på 150 dyr, der var sat for at gennemføre skuet. Udstillerne har forhåndstilmeldt ikke færre end 180 til 200 dyr.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Selv om forhåndstilmeldingen er slut, kan der stadig findes plads til lidt flere dyr, så man kan stadig deltage, selv om man ikke lige fik meldt til på forhånd, oplyser Dansk Kødkvæg i en pressemeddelelse.

Ved at få en forhåndstilmelding sikrer Dansk Kødkvæg sig, at man dels får økonomien til at hænge sammen, dels at der bliver tale om et dyrskue af en standard, som vil gøre et godt indtryk på de mange inden- og udenlandske gæster, som placeringen på Agromek næsten er garant for.

Den endelige tilmeldingsfrist for tilmelding af dyrenumre er den 20. oktober.

Styregruppen for dyrskuet, bestående af Søren Grunnet, Jens Borup, Henning Hansen og Jørgen Skov Nielsen arbejder videre med planlægningen af skuet.