Abonnementsartikel

Den eksisterende kantskærer egner sig godt til græs langs jordveje, parkstier og blomsterbede, mens den nye kantskærer med kost fra Avant Danmark er velegnet til kantstene langs fortove, fliser og asfaltsbelagte veje eller gangarealer.

- Det er et effektivt redskab, som fjerner og skærer kantsten fri af græs, mos og ukrudt i én og samme arbejdsgang. Den består af et rulleskær, der skærer kanten til alt, imens en mindre kost fjerner ukrudt langs kantstenen. Når rulleskæret har afsluttet sin opgave, kan skærets arm løsnes via en simpel anordning, tages ud, vendes, og sættes ind igen, således at skæret vender lodret op i luften. Derefter kan kosten bruges enkeltvis til at fjerne resterende ukrudt og materiale langs kantstenen ved asfalten, da kosten her kan komme helt i bund, forklarer Martin Jensen, Avant Danmark, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Redskabet, der er er udviklet og produceret på Avant Danmarks værksted i Jylland, har et skær med en diameter på 46 centimeter, stålbørster på kosten og vejer cirka 60 kg.

Redskabet kan anvendes med alle Avant minilæssere fra 200 serien og opefter. Redskaberne kan ses og købes hos Avant Danmark i Låsby eller Hørve.jf